Vrijstaande veranda Lugarde VV9 - 300x420cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Vrijstaande veranda Lugarde VV9 - 300x420cm in 28mm

Normale prijs: € 3.282,00

Speciale Prijs € 3.119,00

Vrijstaande veranda Lugarde VV9 - 300x420cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERINGDeze Lugarde vrijstaande veranda kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Afmeting veranda: 300x420cm
Wandhoogte: 220cm
Nokhoogte: 320cm
Dakoverstek: 25cm


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale veranda samengesteld? Verzend hem en wij maken een mooie aanbieding, eventueel met montage!
Kies uw opties voor Vrijstaande veranda Lugarde VV9 - 300x420cm in 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Bij het sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken van weersbestendig Lariks vlonderhout, en  vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 3.282,00

Speciale Prijs € 3.119,00

Extra informatie

Extra informatie

Naam Vrijstaande veranda Lugarde VV9 - 300x420cm in 28mm
Artikelnummer 2025VV9
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/veranda-V57B?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk ja
Daktype Piramidedak
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

* Verplichte velden

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.