• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

woodvision

Mholf.nl is officieel dealer van Woodvision blokhutten, tuinhuisjes, kapschurenoverkappingen / priëlen en veranda’s. Wij hebben jarenlang ervaring met Woodvision en kunnen u voorzien van hét juiste advies voor uw aankoop.Producten 1-28 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Kies Woodvision blokhutten en tuinhuisjes als u op zoek bent naar een landelijke, stoere en robuuste uitstraling. Neem contact op met onze specialisten voor passend advies!


Woodvision; kwaliteit en service

Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven en produceert hierom kwalitatief hoogwaardige blokhutten en tuinhuisjes met een landelijke en stoere uitstraling. Zo kunt u ultiem genieten van de lange zomerdagen. Enkele hardlopers van Woodvision is de Douglasvision buitenverblijven en kapschuren. De degelijkheid, levensduur en uitgebreide mogelijkheden door een modulair systeem kenmerkt deze lijn.

Bovendien staan de Woodvision blokhutten en tuinhuisjes bekend om hun kwailteit. De product worden verduurzaamd volgens KOMO keurwaarden, waardoor Woodvision kwaliteit kan garanderen. Eigen impregneerinstallaties in Nederland zorgen voor direct toezicht en strenge kwaliteitscontroles.


Mholf.nl is officieel Woodvision dealer

Mholf.nl is hét verkooppunt van Woodvision blokhutten en tuinhuisjes. Wij bieden een groot assortiment innovatieve en kwalitatief uitstekende Woodvision tuinverblijven. Net als Woodvision heeft Mholf.nl kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bovendien speelt Woodvision uitstekend in op de behoeften van de consument door trends op het gebied van tuinverblijven nauwlettend in de gaten te houden. Daarom kunnen wij vaak de nieuwste soorten blokhutten en tuinhuisjes snel aan u leveren!© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.