• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe BBQ / Buitenkeukens

Het buitenleven wordt steeds luxer. De Italiaanse cultuur waarbij het buitenleven voorop staat verplaatst zich steeds noordelijker. Ook in Nederland en België kiezen steeds meer mensen ervoor hun luxe leven van eten en drinken tijdens de warme zomers uit te breiden naar de achtertuin.


1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De barbecue wordt daarbij een steeds belangrijker onderdeel van. Uiteraard gebruiken vele mensen een standaard betonnen barbecue, maar bij Mholf.nl bieden we ook barbecues aan voor mensen die hogere eisen stellen aan hun buitenleven. Neem bijvoorbeeld de exclusieve barbecues van hoogwaardig materiaal, zoals de Ischia van Palazzetti.

Ook hebben wij complete buitenkeukens in ons assortiment. Dit zijn luxe barbecues, uitgebreid met ovens, meerdere roosters voor de barbecue, complete werktafels, luxe RVS afwerking of koperen afwerking en natuurlijk mag daar de pizzaoven niet aan ontbreken. U geniet dus van luxe, exclusiviteit, en de kwaliteit van onze topmerken Palazzetti, HTW en de Portugese Barbecues. 

Hoe ontvang ik mijn bestelde barbecue?
Uw barbecue bij u thuisgeleverd als bouwpakket. In overleg met onze transportdienst leveren wij uw barbecue op een dag waarop het u het beste uitkomt. U zet uw buitenkeuken eenvoudig in elkaar, door de verschillende onderdelen te stapelen. Bij het pakket zit altijd een bouwtekening, zodat u precies kunt zien op welke manier u de barbecue het beste in elkaar kunt zetten. De onderdelen zijn goed verplaatsbaar, dit is met twee personen eenvoudig te monteren. 

Ik woon in België, bezorgt u ook bij mij thuis Barbecues?
Bezorging in België is zeker mogelijk! Neem voor de zekerheid gerust contact met ons op, zodat wij de details met u kunnen bespreken. Bij Mholf.nl is alles mogelijk! 

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0315-324435 of stuur een e-mail naar [email protected]. U bent bovendien van harte welkom in Varsseveld, zodat wij met u alle mogelijkheden kunnen bespreken. 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.