Buitenverblijven & Priëlen

Buitenverblijven & Priëlen

Onder buitenverblijven verstaan wij alle standaard en maatwerk kapschuren, overkappingen, veranda’s, prieëlen, tuinpaviljoenen en schuren. Mholf biedt een zeer breed assortiment buitenverblijven en prieëlen van A-merken.

Kies voor de luxe van onze buitenverblijven en profiteer van onze unieke 1e aankoopkorting op alle modellen. Of u nu een standaard buitenverblijf wil, of één geheel samengesteld naar uw wensen middels maatwerkservice, bij Mholf staan wij graag voor u klaar.

 

Vergunning buitenverblijven

Onder buitenverblijven verstaan wij ook grote kapschuren, schuren of recreatieverblijven. In sommige gevallen – afhankelijk van de grootte – verreist dit een vergunning. Of u een vergunning nodig heeft voor een buitenverblijf of houten overkapping hangt af van de grootte en de ligging. Voor kleine- of middelgrote buitenverblijven heeft u géén vergunning nodig. Denk hierbij aan een prieel, houten overkapping of veranda.

 

  Gebruik het handige filter om precies te vinden wat u zoekt
Aan de linkerkant van het scherm kunt u precies aangeven welke afmeting, houtdikte, prijs of merk de terrasoverkapping moet hebben

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 440

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 440

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5