• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut van Mholf

Met een blokhut geniet u het hele jaar door van uw tuin. Lange zomeravonden met familie en vrienden en een gezellige barbecue in het weekend. Zelfs als het net te koud is om buiten te zitten kunt u genieten van uw blokhut. Bij Mholf.nl heeft u de grootse keus om uw droomblokhut goedkoop te bestellen.


Producten 1-28 van 530

per pagina

Producten 1-28 van 530

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Heeft u een vraag of een opmerking over een bepaalde blokhut, of wilt u een blokhut kopen? Neem dan contact met ons op. Ons specialisten team staat u graag te woord!

Ook als een houten garage is een blokhut ideaal. De fietsen, het tuingereedschap en de tuinmeubels kunt u er makkelijk in opbergen. U hebt de keuze uit diverse modellen en stijlen blokhutten zoals moderne blokhut met platdakhoekblokhuttuinhuis met overkapping en recreatiewoningen van alle merken zoals: LugardeTuindecoOutdoorlife, Biancasa, Interflex, Grandcasa en Woodvision.

Tuinhuizen op maat

De blokhutten van Mholf.nl zijn op maat te leveren en tevens leveren wij maatwerk blokhutten. De blokhutten van Mholf zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u nog langer genieten van uw blokhut of tuinhuisje dan adviseren wij u een goede houtbehandeling. 

Mholf.nl kan hiernaast aanbiedingen. Kunt u zelf geen blokhut bouwen? Geen probleem, wij bouwen dagelijks meerdere blokhutten in het hele land met onze montage ploeg. Heeft u ergens anders een goedkopere blokhut gevonden? Vraag direct uw korting aan en ontvang een lagere prijs.

Bezoek onze showroom in Varsseveld!

Mholf.nl heeft de beschikking over een montageteam, jarenlange kennis en ervaring, blokhutten op maat zijn mogelijk, wij hebben een showroom met diverse showmodellen in alle soorten en maten. Kortom, er zijn genoeg redenen om langs te komen in Varsseveld!

U mag natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail: [email protected].

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.