• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinhuis op maat

Uw tuinhuis op maat wordt kan door Mholf.nl geleverd worden! Een bekende specialisatie van Mholf.nl is het leveren van tuinhuisjes op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een breed assortiment tuinhuisjes op maat, waarmee uw wens bijna altijd mogelijk zal zijn.


Producten 1-28 van 518

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 518

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Mholf.nl beschikt over diverse maatwerkspecialisten, die van ontwerp tot oplevering met u meedenken. Het leveren van een maatwerk tuinhuis op maat hoeft bovendien niet altijd veel duurder te zijn dan het leveren van tuinhuizen van het standaard kaliber. Dit betekent dat uw eigen droomtuinhuis op maat binnen handbereik ligt. Naast het leveren van tuinhuizen op maat is Mholf.nl tevens gespecialiseerd in het monteren van maatwerk tuinhuisjes. Wilt u toch liever zelf bouwen? Raadpleeg onze speciale informatiepagina tuinhuis bouwen, waar u uitgebreid geïnformeerd wordt over het zelf in elkaar zetten van een tuinhuis op maat. 


Tuinhuis op maat; alles is mogelijk!

Ons assortiment tuinhuizen op maat is zeer divers. Mholf.nl levert maatwerk tuinhuizen op maat met bijvoorbeeld een plat dak, of een met overkapping. De blokhutten die u op deze pagina's ziet zijn geheel aan te passen aan uw wensen en smaak. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om Lugarde Tuinhuis Prima Jake 300x600cm uit te voeren met bijvoorbeeld een grotere overkapping, of een grotere berging. Wilt u dit tuinhuis op maat liever met een zadeldak? Ook dat is mogelijk.

Hiernaast kunnen wij tevens tuinhuizen op maat leveren die u zelf ontwerpt. U stuurt uw schets naar ons, waarin u al uw voorkeuren aangeeft, en hiermee gaan wij aan de slag. Op deze manier kunnen wij u informeren over alle mogelijkheden rondom het creëeren van uw eigen tuinhuis op maat.

Heeft u een interessant voorbeeld gevonden; zoals een houten garagegeïmpregneerde blokhutten, simpel houten tuinhuisje of tuinhuis met een aanbouw luifel of overkapping, maar wilt u het toch net iets anders hebben? Dit is geen enkel probleem!

Tuinhuis op maat bestellen

Hoe vraagt u uw offerte aan? Mholf.nl beschikt over een maatwerkformulier, waarmee u heel eenvoudig uw voorkeuren en wensen met betrekking tot uw maatwerk tuinhuis kunt aangeven. Na het invullen van ons maatwerkformulier nemen wij contact op om u een gespecificeerde offerte te sturen.

Onze tuinhuizen kunnen dus volledig op maat worden geleverd. U kunt kiezen uit de beschikbare modellen en afmetingen zoals u op deze pagina ziet, maar u kunt ook een geheel eigen ontwerp bij ons indienen. Zo weet u zeker dat u nog jaren kunt genieten van uw eigen maatwerk tuinhuis.

Wilt u uw maatwerk blokhut of tuinhuis laten plaatsen dan beschikken wij natuurlijk over een professioneel en ervaren montage team om dit mogelijk te maken.

Grandcasa tuinhuis op maat

Bij Grandcasa is ieder constructie mogelijk. Grandcasa is vooral bekend van onder andere de blokhut Classic met zadeldakblokhut Cosmos met plat dak en, de Mimas-lijn die bekend staat dankzij haar strakke uitstraling is uitgevoerd wordt met met overkapping, blokhut Cottage met het kenmerkende scherpe dak hoek met een unieke Engelse landelijke sfeer, kapschuren, de Country serie natuurlijke vele type garages en recreatie woningen, zoals bijvoorbeeld Blokhut Alegranza.

Lugarde tuinhuis op maat

Lugarde staat bekend om haar hoge kwaliteit en elegante constructies! Maatwerk tuinhuizen van Lugarde die Mholf.nl op maat kan leveren zijn bijvoorbeeld de achthoek blokhutten uit de Prima serie met eem pyramidedak, de tuinhuizen in het hoekmodel uit de Prima Fifth Avenue serie, Tuinhuis Prima Jake met zijluifel, schitterende vrijstaande- en aanbouwveranda's. Naast de kleinere tuinhuisjes levert Mholf.nl ook de stoere blokhutten, zoals Blokhut Toronto, of Garage Miami.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.