Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Houten garage

Met een houten garage creëert u snel en eenvoudig een plek waar u uw auto, fietsen en/of caravan kunt stallen. Daarnaast blijft er nog genoeg ruimte over in uw garage voor het opbergen van uw tuingereedschap of kampeerspullen. U heeft de keuze bij ons uit een houten garage, houten schuur of prefab skeletbouw.


Producten 1-18 van 43

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 43

Pagina
per pagina

Garages

Heeft u vragen of een opmerking over een garage, neem dan contact met ons op.

De garages van Mholf zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en diverse afmetingen. De garages zijn voorzien van dubbele, houten deuren of een metalen kanteldeur. Alle garages hebben een hoogwaardige houtkwaliteit. Wilt u een standaard houten garage of een houten garage op maat? Wij kunnen u leveren wat u wenst. Houtdiktes zijn mogelijk van 19 mm, 28mm, 44mm / 45mm, 58mm, 68mm of dikker. De houten garages zijn leverbaar van Biancasa Lugarde Tuindeco Gardenspace Outdoor Life Chalet Center Woodvision en Interflex.


Houten garage op maat:

Wilt u een kleinere blokhut of houten tuinhuisje kopen i.p.v. een houten garage platdak of houten garage met zadeldak? Bezoek dan onze pagina blokhutten of tuinhuisjes, maar bekijk ook eens de pagina geimpregneerde blokhutten of maatwerk tuinhuisjes cq. maatwerk blokhutten. Voor iedere tuin en budget een goedkope houten garage of aanbieding blokhut. 

Onze houten garages worden geleverd in een bouwpakket met een eenvoudige handleiding. Voor het in elkaar zetten van de garage kunt u de hulp van ons montageteam inschakelen. U kunt ook een houten garage kopen met een aanbouw luifel eraan. Deze kan dan dienen als een terras overkapping, houten veranda of gezellige prieel.

Duurzame, houten garages van Mholf
U ontvangt een bouwpakket met een eenvoudige handleiding. Onze materialen zijn van goede kwaliteit. Bovendien hebben we beschikking over een montageteam met ruim 30 jaar kennis en ervaring. Maatwerk is mogelijk!

Gebruik het handige filter om precies te vinden wat u zoekt
Aan de linkerkant van het scherm kunt u precies aangeven welke afmeting, houtdikte, prijs of merk de houten garage moet hebben.