• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Betonnen barbecue

Hier vindt u al onze betonnen barbecues van het merk Palazzetti, Portugese tuinhaarden en natuurlijk de bekende Buschbeck BBQ's. De Stenen Barbecue is reeds vele jaren bij Mholf een begrip!


13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Onze betonnen barbecues zijn in verschillende vormen en maten leverbaar. Zoekt u bijvoorbeeld een stenen barbecue inclusief tuinhaard, dan bent u bij Mholf aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment.

We hebben verschillende soorten barbecues. Van standaard modellen tot exclusieve modellen en uit te breiden met verschillende soorten accessoires, zoals een aslade, schoorsteen verlengstuk, quartscoating, afdekhoezen etc. De barbecues zijn gemaakt van beton en hebben een strakke uitstraling voor bij u in de tuin.

Sommige exclusieve modellen zijn uitgerust met een pizzaoven, zo kunt u tijdens het barbecueën ook nog eens een pizza of brood bakken. Om lang plezier van uw barbecue te houden, dient u voorzichtig te beginnen met een klein vuurtje zodat het beton kan opwarmen. Als u begint met een groot vuur bestaat de kans dat het beton kan gaan barsten, echter kleine haarscheuren hebben geen invloed op de levensduur van de betonnen barbecue.
Tevens raden wij aan om een RVS aslade en een metalen beschermkap er bij te nemen, deze 2 beschermartikelen beschermt het beton tegen de hitte van het vuur.

Om u barbecue tegen vorst en winterse weersomstandigheden te beschermen, raden wij aan om een afdekhoes aan te schaffen. Dit beschermt het beton tegen vorst. Tevens kunt u de barbecue impregneren met quartscoating, de coating beschermt de barbecue tegen alle weersomstandigheden.

Alle barbecues worden gratis thuis geleverd! De levertijd staat vermeld bij het product zelf.

Twee meest voorkomende gestelde vragen van klanten:

Er zitten scheuren in de basisplaat, wat moet ik nu doen?
Haarscheuren hebben echter geen invloed op de levensduur van uw barbecue, wij adviseren u wel om de plaat te beschermen met een RVS aslade.

Hoe wordt de betonnen barbecue thuis geleverd?
De betonnen barbecue wordt als een bouwpakket afgeleverd, de chauffeur zet hem zo dicht mogelijk bij uw gewenste locatie, indien de chauffeur daar niet kan komen met de pompwagen zal er in overleg met de chauffeur een andere geschikte locatie bedacht.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.