Schuur van hout

Tuinschuur

Het tuinmeubilair, de tuinkussens, de fietsen, de grasmaaier, het tuingereedschap het ligt en staat niet langer in de weg met uw eigen tuin schuur. U zult versteld staan van de opbergruimte die u creëert met een tuin schuur. En een tuin schuur hoeft helemaal niet veel ruimte in te nemen in uw tuin. Zelfs in kleinere tuinen kunt u diverse modellen tuin schuren plaatsen.

Voor nog meer gebruikersgemak kunt u uw tuinschuur eenvoudig uitbreiden met een overkapping voor bijvoorbeeld uw auto, caravan of tuinmeubilair.

Hieronder vindt u ons aanbod van tuin schuren. Met de vele modellen en de mogelijkheid tot een tuinschuur op maat heeft Mholf altijd de passende tuinschuur voor u. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Advies bij tuinschuurtje en tuinhuisjes

Kijk rustig rond op onze site wij kunnen u vele mogelijkheden voor tuinschuurtjes en huisjes bieden. Wij kunnen u onder andere paneelbouw en tuinschuurtjes met de blokhut constructie aanbieden verder zijn er , verschillende dak constructies mogelijk zoals Zadeldak, Lessenaarsdak, Pyramidedak en hoekmodel mogelijk in verschillende wanddiktes vanaf 18mm tot een dikte van 68 mm. Kijk rustig rond op onze site en bel of mail ons als u vragen heeft over een bepaald type of een type dat u nog niet kunt vinden. In de 30 jaar dat wij bezig zijn met tuinhuizen en schuurtjes hebben wij alle grote blokhut fabrikanten in ons product gamma gekregen en meestal is er wel een fabrikant bij die een schuurtje levert dat aan uw eisen voldoet en we zoeken hem graag voor u op. Onze ervaren deskundige team helpt u graag verder.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Varsseveld in onze showroom, de koffie staat klaar en we helpen u graag!


Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4