Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Een kleine hoekblokhut doet uitstekend dienst als opbergruimte, terwijl een groot model geschikt is als riante hobby- of leefruimte. De hoek blokhutten - tuinhuisjes zijn speciaal ontwikkeld voor plaatsing in een hoek van de tuin, zodat het tuinhuis minder ruimte inneemt. Wij hebben een ruim assortiment aan hoekblokhutten, en ook veel aanbiedingen met hoekblokhutten.


Producten 1-18 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoekblokhutten

Heeft u vragen of een opmerking over een hoekblokhut, klik dan hier voor onze contact gegevens. Als u een hoekblokhut bij ons koopt, wordt deze gratis bij u thuisbezorgd. Deze blokhutten worden als bouwpakket geleverd, in dit pakket zit een duidelijk opbouwtekening. U kan ook de montage van hoekblokhutten door ons laten doen.


Hoekblokhut met plat dak:

De trend van tegenwoordig is wel een hoekblokhut met plat dak. Het grote voordeel van een blokhut met plat dak, is dat de nokhoogte onder de 300cm blijft. Zodat het in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst kan worden.


Het platte dak van een hoekblokhut kan afgewerkt worden met dakleer of EPDM dakleer. Normaal dakleer is van mindere kwaliteit dan het EPDM en heeft ook een kortere levensduur dan het EPDM dakleer. Wij raden dan ook altijd aan om de platte daken van hoekblokhutten met EPDM dakleer af te werken.
 

Gebruik het handige filter om precies te vinden wat u zoekt
Aan de linkerkant van het scherm kunt u precies aangeven welke afmeting, houtdikte, prijs of merk de blokhut moet hebben.