• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut op maat

Standaard blokhutten zijn niet altijd de beste oplossing. Uw spullen passen net niet in de tuinschuur, de blokhut van uw keuze past niet in uw tuin of u wilt bijvoorbeeld meer ramen om uw blokhut als atelier te kunnen gebruiken. Bij Mholf is dat geen probleem, kies in dat geval een blokhut op maat.


Producten 1-28 van 36

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 36

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Onze blokhutten kunnen volledig op maat worden geleverd. U kunt kiezen uit een aantal modellen en afmetingen, maar u kunt ook een geheel eigen ontwerp bij ons indienen. Zo weet u zeker dat u nog jaren zal genieten van uw eigen ontworpen blokhut op maat


Blokhut op maat kopen maar u heeft inspiratie nodig? Hieronder staan enkele voorbeelden voor uw eigen blokhut op maat, die wij in het verleden gemonteerd hebben. U zult zien dat een blokhut op maat goedkoop kan zijn zeker als u kijkt naar de kwalieid van ramen deuren, houtkeuze en de compleetheid van onze blokhuuet op maat.


Waarom een blokhut op maat kopen?

Waarom een blokhut op maat of tuinhuis kopen i.p.v. een standaard model? Natuurlijk pas de maat net niet of wilt u iets anders wat de buurman heeft, maar weet u dat wij erg veel blokhutten standaard kunnen leveren die u misschien ook erg aanspreekt? De prijs zal hierdoor altijd lager uitkomen.. Neem eens een kijkje op één van onze pagina's zoals houten garage terrasoverkappingen tuinhuisje of prieel.. Naast deze pagina's hebben we ook nog een leuk aanbod standaard aanbiedingen recreatiewoningen moderne blokhutten en blokhutten met een overkapping zowel als blanke als geimpregneede blokhutten. Natuurlijk kunnen wij alle maatwerk tuinhuisjes of maatwerk garage met montage verzorgen. 

Maatwerk blokhutten is voor ons een belangrijke service die wij leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en jarenlange ervaring en kunnen u van een goed advies voorzien bij de aanschaf van een maatwerk blokhut.

FraVin International B.V. beschikt over een showterrein in Varsseveld. Op ons showterrein hebben wij een aantal maatwerk blokhutten opgesteld die dienen als voorbeeld en/of uitgangspunt voor uw maatwerk idee. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan ons, de koffie staat altijd klaar!


Heeft u vragen of heeft u interesse in een offerte bel dan tel; 0315-324435 of mail [email protected] wij helpen u graag verder!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.