Biohort Highline H3 met luifel - Kwartsgrijs Metallic

Meer afbeeldingen

Biohort Highline H3 met luifel - Kwartsgrijs Metallic
€ 3.333,00

Biohort Highline H3 met luifel - Kwartsgrijs Metallic


GRATIS THUIS LEVERING

Biohort Highline H3 Kwartsgrijs Metallic is uitstekend te gebruiken als opbergplaats voor uw tuingereedschappen of fietsen. De Highline H3 beschikt over een enkele deur, die afsluitbaar is met een cilinderslot. Dankzij haar afmetingen van 275x235cm kunt u op eenvoudige wijze diverse spullen uiterst veilig opbergen. Standaard wordt de Biohort Highline H3 met luifel geleverd met bevestigingsmaterialen, handige montagehandleiding en dakgoot. Het staal van dit type tuinhuis is twee keer zo stevig als dat van normale tuinhuisjes, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

De Biohort Highline H3 met luifel is een absolute eyecatcher in uw tuin. Dankzij het platte dak, met daaronder het geïntegreerde acrylglas rondom, is de Highline H3 met luifel een berging met zeer strakke uitstraling.

Kies uw opties voor Biohort Highline H3 met luifel - Kwartsgrijs Metallic

U kunt uw berging voorzien van een enkele deur of dubbele deuren. De deuren hebben een roestvrij stalen deurgreep.

Het bodemframe van Biohort zorgt ervoor dat de berging op oneffen bodem alsnog de benodigde stabiliteit kan vinden. De set bestaat uit profielen met hoekverbindingen, en bevestigingsmateriaal.

De aluminium bodemplaat gebruikt u om een bodem te maken om spullen op te plaatsen. Deze bodemplaat bestaat uit verschillende segmenten.

Het grondschroef-fundament van Biohort zorgt ervoor dat u de Biohort berging ook gemakkelijk op oneffen grond kan plaatsen. Het grondschroef-fundament is inclusief bevestigingsmateriaal en handdraaiwerktuig voor het indraaien van de grondschroeven. Optioneel kunt u ook een steenboor meebestellen.

Deze klaptafel kan gebruikt worden tussen twee schapstaanders (niet meegeleverd). De klaptafel heeft een maximale belastbaarheid van 30kg.

Het gebruik van een oprijplaat vergemakkelijkt het oprijden van groot materiaal in de berging. De oprijplaat is uitsluitend bij een dubbele deur mogelijk.

De fietshouder BikeMax is standaard uitgevoerd uit vuurverzinkt staal. Geschikt voor fietsen tot 29 inch.

Deze schappen worden standaard geleverd exclusief schapstaanders. Maximale belasting 15kg.

Met schapstaanders kunt u eenvoudig schappen of gereedschaphouders vast maken. Schapstaanders zijn per 2 stuks verkrijgbaar.

De gereedschaphouder heeft een draagkracht van maximaal 10kg. Hiermee kunt u eenvoudig tuingereedschap ophangen.

Een regenpijpset beschikt over uitloopbogen van vuurverzinkt, polyamide ingebrand staal. De regenpijpset zorgt ervoor dat het regenwater snel en gemakkelijk wegloopt.

Onze monteurs kunnen de door u bestelde Biohort berging ook monteren. U dient zelf te zorgen voor een kwalitatief goed fundament, dan doen onze mensen de rest!

* Verplichte velden

€ 3.333,00
Beschrijving

Biohort Highline H3 Kwartsgrijs Metallic

  • Afmeting HighLine H3: 275x235x222cm (bxdxh)
  • Afmeting Luifel: 282x195x222cm (bxdxh)
  • Volume: 11,6m3
  • Gewicht: 227kg + 112kg = 339kg
  • Deurmaat: 76x182cm
  • Inclusief 20 jaar garantie

De Biohort Highline H3 Zilver Metallic met luifel wordt standaard geleverd met een montageset, bestaande uit bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en lakstift.

Met een Biohort Tuinhuis kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Biohort levert uitsluitend producten van de beste kwaliteit, vervaardigd uit de beste producten. Het materiaal van een biohort tuinhuis is meer dan twee keer zo dik als het materiaal van een gemiddeld tuinhuis. Bovendien is de sterkte en kwaliteit  dus ook minstens verdubbeld. Het onderhoudsvrije karakter maakt schilderen overbodig, en bovendien zijn de staalplaten van Biohort brandveilig uitgevoerd.

Biohort metalen tuinhuizen zijn voorzien van roestvrijstalen moeren, bouten en scharnieren. De metalen tuinhuisjes worden afgesloten met draaigreep cilindersloten, inclusief reservesleutels.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Biohort Highline H3 met luifel - Kwartsgrijs Metallic
Artikelnummer Bio830461
Status: Levertijd: 2/3 weken
Merk Biohort
Breedte in cm (voorkant) van 550 tot 599
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden