Blokhut Vilano 200 - 268x218cm

Meer afbeeldingen

Blokhut Vilano 200 - 268x218cm
€ 899,00

Blokhut Vilano 268x218cm in 18mm


GRATIS THUIS LEVERING


Outdoorlife blokhut Vilano 200 is een blokhut die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Zo heeft deze prachtige blokhut Vilano 200 een zijluifel en een extra berging en wordt standaard geleverd met een houten vloer.

De wanddikte van de Outdoorlife blokhut Vilano is 18mm en is gemaakt van Noord Europees vurenhout.

U kan de blokhut Vilano 268x218cm bestellen met een dakgootset of de dakshingels, zie hieronder de beschikbare accessoires. 

Kies uw opties voor Blokhut Vilano 200 - 268x218cm

Uw tuinhuis wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Zorg voor juiste afvoering van uw hemelwater met een PVC dakgootset. Ook wordt opspattend regenwater netjes opgevangen door de dakgootset. Standaard wordt deze dakgootset in de antraciete 100mm mastgootsets. Wilt u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

€ 899,00
Beschrijving
 • Afmeting blokhut: 268x218cm
 • Funderingsmaat: 260x200cm.
 • Nokhoogte: 230 cm
 • Wanddikte 18mm.
 • Deur met plexiglas 172 cm x 125 cm. 
 • Dichte deur 116x144cm.
 • Dakhout met messing en groef 16 mm. 
 • Inclusief Vloer vurenhout met keteldruk geïmpregneerde vloerbalken. 
 • Stabiele hoekverbinding dankzij het 4 plus profiel. 
 • Inclusief dakleer, hang en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.

Functie Funderingsbalk: Veel consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming. 

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Blokhut Vilano 200 - 268x218cm
Artikelnummer 2021105546
Merk Outdoorlife
Breedte in cm (voorkant) van 250 tot 299
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 15 tot 24

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden