• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Mholf.nl - Mileubewust

Dankzij de veelzijdige functie van onze bossen beschikken wij over een uitstekend leefklimaat. Bossen bieden bovendien veel ruimte aan planten en dieren, en spelen een belangrijke rol in het terugdringen van veranderingen in het klimaat. Omdat Mholf.nl deze noodzaak erkent, leveren wij zo veel mogelijk producten met FSC® of PEFC keurmerk. Op deze manier kiest u voor garantie, en bent u verzekerd van een natuurlijk product dat vervaardigd is uit hout uit beheerde bossen.

De bomen die in een beheerd bos staan zorgen hun leven lang voor het reduceren van CO2, door het omzetten van deze schadelijke stof in zuurstof. Op het moment dat het hout verwerkt wordt door één van onze producenten, dan is deze omgezette CO2 voor lange tijd opgeslagen, en dus uit de atmosfeer. Op hetzelfde moment wordt in dat bos een nieuwe boom geplant, die wederom CO2 vasthoudt. De reductie van CO2 is hierdoor optimaal verzorgd. Omdat bij de productie van hout weinig energie nodig is, wordt dit hout gezien als één van de meest milieuvriendelijke bouwmaterialen.

FSC

Hout dat onder de regeling van het Forest Stewardship Council valt, komt uit verantwoord beheerde bossen, en is onafhankelijk gecertificeerd. FSC stimuleert verantwoord bosbeheer, en zorgt voor wereldwijde standaarden. Het FSC® keurmerk is hieraan verbonden. Diverse producten die Mholf.nl levert dragen dit keurmerk.

FSC - Mholf.nl

PEFC

Met een PEFC certificaat is door de PEFC Council beoordeeld of bossen op een milieuvriendelijke, sociaal voordelige en economische manier worden beheerd. Met PEFC wordt ongeoorloofde houtkap tegen gegaan.

PEFC - Mholf.nl

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.