Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm

Normale prijs: € 6.148,00

Speciale Prijs € 5.839,00

Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Dubai van Lugarde beschikt over een impandige veranda en balustrade. De berging van de blokhut beschikt over de afmetingen 500x400cm, en de impandige luifel is 150cm diep. De blokhut is vervaardigd uit 44mm dik Noord-Europees vurenhout, en dankzij de dubbele beglazing in de ramen en deuren bent u altijd goed geïsoleerd. De getoonde voetstukken bij de palen worden niet standaard meegeleverd. 

Wilt u blokhut Dubai liever op maat hebben? Dat kan! Elke mogelijkheid is bespreekbaar. Onze maatwerkspecialisten zitten voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. U kunt contact met ons opnemen via 0315-324435 of e-mail


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor druk impregneren van uw blokhut en u hoeft lange tijd niet meer te schilderen. Let op dit is alleen mogelijk met de wanden voor ramen en deuren kunt u een andere behandeling kiezen. Zoals coaten of sproei impregneren.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 6.148,00

Speciale Prijs € 5.839,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm

Specificaties:

 • Afmeting 500x550cm
 • Veranda/luifel: 500x150cm
 • Type dak: Zadeldak
 • Wanddikte: 44mm
 • Wandhoogte 225cm
 • Nokhoogte: 330cm
 • Dakoverstek: 30cm
 • Dakbedekking: Dakshingles in de kleuren groen, rood, zwart, bruin of blauw
 • Raam type: 2x PE21 HR++ Dubbele beglazing
 • Deur type: PE22H HR++ Dubbele beglazing

Keteldruk geïmpregneerde fundamentsbalken behoren standaard bij alle lugarde tuinhuizen. U heeft de keuze uit messing of chroom beslag. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u Blokhut Dubai zelf schilderen? De beits kunnen wij uiteraard voor u leveren. Informeer bij onze klantenservice hoeveel blikken u nodig heeft. Wij adviseren om uw blokhut 1 laag aan de binnenkant, en drie lagen aan de buitenkant te schilderen. 

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Dubai B36 - 550x500cm - 44mm
Artikelnummer 2025BD06
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/blokhut-Dubai-BD06?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 550 tot 599
Maatwerk Nee
Daktype Zadeldak
Diepte in cm (zijkant) van 500 tot 549
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden