• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Stijlvolle Functionaliteit voor uw tuin

Het Telluria Metalen Tuinhuis met Overkapping biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en veelzijdigheid voor uw buitenruimte. Met de mogelijkheid om de overkapping zonder zijwanden te plaatsen of met wanden en ramen uit te voeren, kunt u uw tuinhuis aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte, een beschutte zithoek of een multifunctionele buitenruimte, Telluria biedt verschillende opties om aan uw wensen te voldoen.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Telluria metalen tuinhuis met overkapping is het stijlvolle en eigentijdse ontwerp. Met strakke lijnen en een minimalistische uitstraling past dit tuinhuis perfect in elke omgeving. Het platte dak draagt bij aan de moderne uitstraling en biedt tegelijkertijd praktische voordelen, zoals een efficiënt gebruik van ruimte en eenvoudige installatie.


15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Uw ideale tuinhuis met overkapping

Met de overkapping kunt u het gebruik van uw tuin optimaliseren. U kunt ervoor kiezen om de overkapping zonder zijwanden te plaatsen, waardoor u een beschutte zithoek creëert waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Als alternatief kunt u de overkapping uitvoeren met wanden en ramen, waardoor u een volledig afgesloten ruimte krijgt die kan dienen als extra opbergruimte, een hobbyruimte of zelfs een werkplaats. De keuze is aan u en uw specifieke behoeften

Opties voor uw Telluria tuinhuis

Daarnaast biedt Telluria verschillende opties en accessoires om uw tuinhuis verder aan te passen. U kunt kiezen voor een metalen binnen vloer, waardoor uw spullen schoon en droog blijven, zelfs bij vochtige omstandigheden. Een oprijplaat kan handig zijn als u bijvoorbeeld een grasmaaier of fietsen in uw tuinhuis wilt plaatsen. Het Electra pakket, bestaande uit verlichting en stopcontacten, zorgt voor extra gemak en functionaliteit, zodat u uw tuinhuis kunt gebruiken als werkruimte of als ontspanningsruimte.

De installatie van het Telluria Metalen Tuinhuis met Plat Dak en Overkapping is eenvoudig en efficiënt. Het wordt geleverd als een bouwpakket met duidelijke instructies, zodat u het zelf kunt monteren.

Kortom, het Telluria Metalen Tuinhuis met Plat Dak en Overkapping biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor uw buitenruimte. Met de mogelijkheid om de overkapping aan te passen aan uw specifieke behoeften en de verschillende opties en accessoires die worden aangeboden, kunt u een tuinhuis
© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.