ACD Tuinkas Prestige S104H-B 306x298 met schuine wand

Meer afbeeldingen

ACD Tuinkas Prestige S104H-B 306x298 met schuine wand
€ 1.899,00

ACD Tuinkas Prestige S104H-B


GRATIS THUIS LEVERING

Een van de meeste verkochte tuinkassen van ACD is de ALU HOBBY SERRE 306x298 cm (9,12m2) met schuine wand: actiemodel met tuinbouw glas of tegen meerprijs veiligheidsglas. Deze glazen tuinkas is van het bekende merk ACD en is ideaal om in te kweken. Glas laat 90% van het beschikbare licht door. Een glazen kas veroudert bovendien niet.

Heeft u interesse in een tuinkas met een schuine wand en de S104H-B is met zijn 306x298 cm is te klein voor u, denk dan ook eens aan de S106H-B deze kweekkas heeft de maat 306x445 cm of de grootste schuine wand kas uit de prestige serie de S208H-B met de afmeting 380x593 cm.

Natuurlijk kunt u deze tuinkas compleet maken met alle bijbehorende accessoires. van zaaikistje tot elektrische kachel.

Kies uw opties voor ACD Tuinkas Prestige S104H-B 306x298 met schuine wand

Voor de beglazing van uw tuinkas raden wij veiligheidsglas aan. Dit veiligheidsglas is gehard volgens Europese standaarden, en is 7 keer sterker dan tuinbouwglas. Veiligheidsglas is veilig bij bijvoorbeeld spelende kinderen, en in geval van breuk zal dit glas in ongevaarlijke stukjes breken.

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Kies voor optimale ventilatie van uw tuinkas met een hordeur! De hordeur schuift over de rails van de echte deur, en is daarmee gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met een universele werktafel kunt u gemakkelijk uw hobby uitoefenen op werkhoogte. De werktafel heeft de afmetingen 225x52cm, en is eenvoudig te monteren.

Het professioneel schaduwdoek beschermt uw gewassen tegen felle zon. Het schaduwdoek wordt aan rails bevestigd, en is eenvoudig over de gehele tuinkas te schuiven.

Met de aluminium schappen aan de zijkant van de kas kunt u ideaal potjes en ander klein gerei in uw kas opslaan. De set bestaat uit twee schappen met afmeting 86x15cm.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Het ACD Starterspakket bestaat uit 20 V-clips, een zwarte oogstmand, een BOA zweetslang en een ACD thermometer.

Het ACD Ventilatiepakket bestaat uit 1 hordeur, 1 dakraam, en 1 automatische raamopener.

Het ACD Optimalisatiepakket bestaat uit 1 universele werktafel 225x52cm, 1x universeel schap 225x32cm en 2 sets van 2 schappen 86x15cm.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 1.899,00
Beschrijving


Zie hieronder een filmpje van het TV programma " de Tuinruimers" en ACD tuinkassen 

De aluminium hobbykas 'actiemodel' met schuine wand is een model uit het assortiment 'ALU HOBBY SERRE'.. Naast een korting op de prijs krijg je ook enkele handige accessoires gratis. De sterkste hobbykas tegen de beste prijs

Hobby kas S104H-B 9,12 m²

 • Afmetingen: 306 cm x 298 cm
 • Hoogte goot: 172 cm
 • Hoogte nok: 237 cm
 • Tuinbouwglas van 4 mm (gehamerd glas in het dak en helder glas in de wanden)
 • Bevestiging met rubbers
 • Inclusief: aluminium fundering, 1 deur en 1 dakraam 

Gratis bij de hobby kas:

 • 1 dakraam
 • 1 enkele schuifdeur
 • Dak in gehamerd glas
 • Inclusief zelfdragende aluminiumfundering
 • Levering gratis door geheel nl. met uitzondering van de eilanden 

Voordelen van ALU HOBBY SERRE met schuine wanden

Hobbykassen met schuine wanden hebben de volgende voordelen:

 • verminderde winddruk
 • een stabielere constructie, waardoor het gewicht van het dak beter wordt verdeeld.
 • grondoppervlakte (extra winst (+25%) in de breedte)
 • extra volume,waardoor we een constantere temperatuur krijgen
 • goedkoper per m²
 • meer en betere licht- en warmte opvang:

Tuinbouwglas laat ongeveer 90% van de totale lichthoeveelheid door. Direct zonlicht moet het glas onder een hoek van 90° raken om de maximale hoeveelheid door te laten. Als de hoek kleiner of groter is, wordt er een deel teruggekaatst (reflectie). Tijdens de zomer is er voor de meeste planten meer dan genoeg licht, maar in de wintermaanden krijgen ze niet genoeg licht. Daarom werd gezocht naar de beste vorm voor hobbykassen. De hobbykasjes met schuine wanden zijn speciaal ontwikkeld om meer licht door te laten. De beste helling van de wand ten opzichte van het horizontale vlak is 78°. In de winter bereikt het zonlicht de aarde onder een hoek van ongeveer 15°. Daarom staan de schuine wanden van de ALU HOBBY SERRE min of meer loodrecht op de zonnestralen en laten ze dus een maximale hoeveelheid licht door. Tijdens de zomer is de hoek niet zo van belang, omdat de intensiteit van het zonlicht dan groter is.

Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD Tuinkas Prestige S104H-B 306x298 met schuine wand
Artikelnummer 2110S104H-B
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 250 tot 299

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden