• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met luifel

Een luifel aan uw blokhut zorgt voor de nodige beschutting tegen felle zon en regen, dit maakt de ruimte onder de luifel ideaal om fietsen te stallen, uw auto te parkeren of om in te richten als gezellig zitgedeelte.  Alle tuinhuizen zijn naar behoeven uit te rusten met accessoires, denk daarbij aan dakgoten in een bepaalde kleur, een ander type dakbedekking of de impregnatie van het tuinhuis.


Producten 1-28 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Voor een blokhut met luifel bent u bij MHolf aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment.


Blokhut met luifel op maat

Kunt u niet de geschikte uitvoering vinden in ons assortiment? Misschien bent u in plaats van een blokhut wel op zoek naar een tuinhuis met luifel? Of heeft u een andere indeling in gedachte? Bij Mholf.nl is maatwerk ook mogelijk. Wij kunnen het project van A tot Z begeleiden, van ontwerp tot plaatsing.


Waar moet u op letten?

U moet op het volgende letten bij de aanschaf van een tuinhuis met luifel:

1. De grootte van de bergruimte en de luifel. Wilt u juist een extra grote opslag met een kleine luifel, of een grotere luifel met kleine opbergruimte?
2. Kiest u voor een geïmpregneerd tuinhuis? Het is belangrijk dat deze na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.
3. Geen risico lopen in geval van storm, harde wind of hevige neerslag? Kies dan voor onze stormverankeringsset om het tuinhuis optimaal te beschermen bij extreme weersomstandigheden.
4. De kleur van uw dakshingels. Standaard leveren wij groen, rood, zwart en bruin.
5. Bedenk van te voren goed in welke richting u de luifel wilt plaatsen, op welke tijdstippen schijnt de zon onder de luifel en wanneer ligt de luifel in de schaduw?
6. Maak gebruik van onze 1e aanschaf korting!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.