Blokhut Roig 598x300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Blokhut Roig 598x300cm - 28mm
€ 2.398,00

Kapschuur Roig 598x300cm


GRATIS THUIS LEVERING

De hardloper type blokhut Roig is een houten tuinoverkapping in de vorm van een kapschuur.

Deze kapschuur Roig valt echter bij de leverancier tuindeco onder de blokhutten. 
Hij geeft uw tuin een luxe landelijke uitstraling en de Roig beschikt dan ook een grote overkapte ruimte geschikt voor het plaatsen van een ruime Lounge set voor een groot gezelschap. 

Blokhut Roig van tuindeco beschikt over een overkappingsmaat van 598x300cm en een houtdikte is 28mm.

Bekijk tekening van Blokhut Roig 598x300cm - 28mm

Kies uw opties voor Blokhut Roig 598x300cm - 28mm

Het starterset bestaat uit: Nagels, ventilatierooster & stormankerset.

Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen te zorgen. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er eveneens voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren binnen een half jaar alsnog geschilderd het is geen eindbehandeling:

Kunststof dakgotenset bestaat uit: • Goot • Eindkap • Gootbeugels • Gootwighoek • HWA buis • HWA bocht 67 graden• HWA pijpbeugel• Verbindingsstuk

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakshingles en dakleer beter verbonden wordt met de dakplanken.

Onze prijzen zijn inclusief transport bij u thuis op het vaste land van Nederland. U kunt echter ook kiezen om uw tuinhuis af te halen bij ons magazijn te Varsseveld vraag dan om onze transport korting

Voor het vast zetten van uw constructie kunt u kiezen uit verschillende methodes. Wij raden aan om beton poeren te gebruiken met een stel inrichting. Deze bieden wij aan in verschillende uitvoeringen inclusief RVS hoogte verstelling. De aanbevolen hoeveelheid is xxx.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden alleen geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

€ 2.398,00
Beschrijving
  • Afmetingen: 598x360cm (b x d)
  • Funderingsmaat 598x300cm 
  • Wanddikte: 28mm blank vuren
  • Nokhoogte: 313cm
  • Zwart dakleer als standaard dakbedekking

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Blokhut Roig 598x300cm - 28mm
Artikelnummer 22400894
Merk Tuindeco
Breedte in cm (voorkant) van 550 tot 599
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden