Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm

Meer afbeeldingen

Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm

Normale prijs: € 1.962,00

Speciale Prijs € 1.895,00

Lugarde Veranda Hawai VV8- 300x300cm


GRATIS THUIS LEVERING

Prieel Hawai van Lugarde beschikt over ruime afmetingen van 300x300cm. De veranda is dankzij haar piramidedak een waardige attractie in vele tuinen. U kunt er voor kiezen om deze veranda te laten dompelen, dit kan in maar liefst vier kleuren! De onderranden van de veranda zijn standaard en worden keteldruk geïmpregneerd. De houten vloer voor de veranda bestaat uit keteldruk-geïmpregneerde planken. Standaard wordt de blokhut geleverd met balustradehekjes zoals op de foto afgebeeld is.

Bekijk tekening van Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm

Kies uw opties voor Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm

De bevestigingsmaterialen voor uw blokhut bestaan doorgaans uit een spijkerset, met diverse soorten spijkers. Bij deze spijkerset worden bijvoorbeeld asfaltnagels geleverd om uw dakbedekking vast te maken. Ook worden spijkers voor het dak geleverd.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Kies voor druk impregneren van uw blokhut en u hoeft lange tijd niet meer te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken van weersbestendig Lariks vlonderhout, en  vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.962,00

Speciale Prijs € 1.895,00

Beschrijving

Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm

Veranda Hawai wordt standaard als bouwpakket geleverd. U kunt er voor kiezen om het hout van deze veranda standaard te laten impregneren. 

Afmeting:

  • 300x300cm 
  • Nokhoogte: 320cm
  • Doorloophoogte is 220cm
  • Dakoverstek: 25cm

Het dak wordt geleverd inclusief shingels.
Afdekplaat met aluminium of messing bol, weerhaan of heks.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Veranda Hawai VV8 - 300x300cm
Artikelnummer 2025VH01
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/veranda-Hawai-VH01?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden