ACD Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm

Meer afbeeldingen

ACD Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm
€ 3.899,00

ACD Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm


GRATIS THUIS LEVERING

De ACD Tuinkamer of Orangerie Aurelie van ACD biedt u de mogelijkheid om in het vroege voorjaar te genieten van de eerste zonnestralen en van de laatste zonnestralen in het najaar, en dat in het luxe comfort van een luxe glazen tuinkamer. De tuinkamer bestaat uit twee kassen, deze zijn loodrecht op elkaar geplaatst. Één kas snijdt de andere tuinkas in het midden, waardoor er een enorme ruimte ontstaat.

Standaard wordt de ACD Tuinkamer Aurelie uitgevoerd in de luxe zwarte kleur, de tuinkamer kunt u bovendien uitvoeren met een hardhouten binnenvloer, zodat u het leefklimaat nog optimaler maakt. Natuurlijk is de Aurelie niet alleen geschikt om er in alle rust een boek te lezen, maar u kunt hem ook gebruiken om planten te huisvesten.

Naast de ACD Aurelie zijn er nog 3 andere tuinkamers meer leverbaar. De ACD Tuinkamer Helene 445x377cm, de Babette 519x377cm en de tuinkamer ACD Sophie 519x377cm.

Tuinkamer Aurelie is te zien in onze showroom! Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail. Kom langs in onze nieuwe showroom in Varsseveld waar de Aurelie opgesteld staat. De koffie staat klaar en we helpen graag!

Kies uw opties voor ACD Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Kies voor optimale ventilatie van uw tuinkas met een hordeur! De hordeur schuift over de rails van de echte deur, en is daarmee gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met de aluminium schappen aan de zijkant van de kas kunt u ideaal potjes en ander klein gerei in uw kas opslaan. De set bestaat uit twee schappen met afmeting 86x15cm.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

De nokversiering van ACD heeft niet alleen een decoratieve functie, het zorgt er ook voor dat er geen vogels of ander ongedierte op de tuinkas blijft.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 3.899,00
Beschrijving

Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm

 • Breedte: 371cm
 • Diepte: 303cm
 • Goothoogte: 179cm
 • Nokhoogte: 235cm
 • Totale oppervlakte kweekruimte: 10,26 m² 
 • Kleur: standaard zwart gecoat frame RAL 9005
 • 1 enkele schuifdeur
 • 2x dakraam
 • 4mm veiligheidsglas geheel helder
 • Zwart gepoedercoat fundament
 • Zelfdragende aluminium structuur met ankers
 • Gratis thuislevering
Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD Tuinkamer Aurelie Zwart - 371x303cm
Artikelnummer 2110Aurelie
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden