• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Palermo XXL 250 cm diep

Het modern Douglas buitenverblijf Palermo XXL 300 cm diep van het merk Trendhout is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Dit buitenverblijf is ontworpen met een plat dak en heeft een afmeting van 250 cm diep, waardoor er genoeg ruimte is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Het buitenverblijf is gemaakt van duurzaam Douglas hout, dat bekend staat om zijn stevigheid en lange levensduur. Het hout heeft een warme uitstraling en past perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin.

De Palermo XXL is een zeer praktisch buitenverblijf. Door de grote afmetingen kunnen er bijvoorbeeld tuinmeubels of andere spullen onder worden geplaatst, zodat deze beschermd zijn tegen regen en zon. Ook kan er gemakkelijk een barbecue of buitenkeuken onder worden geplaatst, waardoor je in alle weersomstandigheden buiten kunt koken en eten.

Het moderne design van het buitenverblijf zorgt voor een eigentijdse uitstraling en past bij verschillende stijlen tuinen. De grote glazen schuifdeuren aan de voorzijde geven niet alleen veel licht en ruimte, maar maken het buitenverblijf ook toegankelijk vanuit meerdere richtingen.

Kortom, het modern Douglas buitenverblijf Palermo XXL 250 cm diep van het merk Trendhout is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke tuin. Het duurzame Douglas hout en de beschermende behandeling zorgen ervoor dat je er jarenlang van kunt genieten.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.