• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Europa

De Europa berging van Biohort is een mooie en praktische keuze voor in uw tuin. De berging is uitgerust met allerlei handige troeven waardoor je makkelijk je tuingereedschap kwijt kan. Zo wordt de berging standaard geleverd met vier gereedschaphouders waar u gemakkelijk dingen zoals een hark of een schep aan kan hangen. Ook zitten er aan de binnenzijde van de deur twee werktuighouders en een schappenset met twee planken. De Biohort Europa is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkergrijs, kwartsgrijs, zilvergrijs en donkergroen.


9 producten

per pagina

9 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Materiaal

De Biohort Europa wordt gemaakt van een krachtig en duurzaam metaal. Door het extra dikke plaatwerk gaat de berging tot wel twee keer langer mee dan een normale berging. Verder worden alle bergingen afgewerd met een polyamide coating waardoor ze geheel onderhoudsvrij zijn. Bij de constructie wordt gebruik gemaakt van roestvrije moeren, bouten en scharnieren en gaan dus langer mee dan de normale versies van deze producten.


Biohort Europa Levering

Bij het bestellen van uw berging heeft u niet alleen de optie om een kleur te kiezen maar ook om extra dingen aan uw berging toe te voegen. Zo heeft u de keuze om een regenpijpset erbij te bestellen. Deze wordt geleverd in de kleur van uw berging en is hierdoor bijna niet te zien. Ook kunt u dingen zoals extra gereedschapshouders, Electro-montagepaneel of een oprijplaat bijbestellen. Mocht u zelf niet de berging kunnen installeren is er ook een optie om dit door onze vakmannen te laten doen. Samen met het team van Biohort gaan wij dan bij u professioneel te werk om uw berging zo zorgvuldig mogelijk te monteren.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.