• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort Bergingen

Gereedschap, materialen voor de tuin en voor tuinonderhoud bergt u het liefst goed op. Dit komt niet alleen de levensduur ten goede, maar vanzelfsprekend ook de veiligheid. Biohort biedt hoogwaardige opslagruimte voor in uw tuin. De opslagruimtes van Biohort worden gekenmerkt door kwaliteit, 20 jaar garantie, duurzaamheid en stijl. Het moet ten slotte ook goed staan en passen bij de inrichting van uw tuin. Alles wat u van een hoogwaardig kwaliteitsproduct mag verwachten. Biohort opslagruimtes zijn beschikbaar in diverse soorten en stijlen. Hieronder lopen we het aanbod met u langs.


Producten 1-28 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Highline

Deze strakke en gestileerde opbergruimte komt vrijwel overal tot zijn recht. Met elk detail is rekening gehouden en u zult dan ook merken dat u al uw (tuin)gereedschap probleemloos kwijt kunt in de Biohort Highline.


Biohort Avantgarde

Deze variant met een kenmerkend, schuin aflopend dak komt het beste tot zijn recht in combinatie met hedendaagse architectuur. De Biohort Avant Garde is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en is dankzij de bijgeleverde handleiding eenvoudig monteerbaar. Vanzelfsprekend kunt u dat ook door ons, tegen een meerprijs, laten doen.


Biohort Europa

De Biohort Europa is vormgegeven als een klassiek tuinhuisje en is in die hoedanigheid uitstekend geschikt voor de wat intiemere tuin. Deze variant biedt zeer veel keuze in verschillende maten en is tevens volledig onderhoudsvrij.


Biohort Hobbybox

De Hobbybox is een bescheiden en compacte opslag box voor in uw tuin. Zijn bescheiden afmetingen maken de Biohort Hobbybox mobiel en uitermate geschikt voor seizoensgebonden opslag. Zaken als de kussens voor uw tuinstoelen of materialen voor de onderhoud van een zwembad laten zich goed opslaan in deze box.


Biohort Tuinkast

De tuinkast van Biohort vestigt weinig aandacht op zich en biedt u alle voordelen van een kast in de tuin, maar dan een die bestand is tegen weer en wind. Net als alle andere producten van Biohort is de Biohort tuinkast onderhoudsvrij.


Biohort Storemax

De Storemax is in feite een compromis tussen de Hobbybox en de grotere opbergruimtes. Deze grote opbergbox heeft, net als de Hobbybox, bescheiden afmetingen maar is wel hoger. Daarmee is de Biohort Storemax goed te plaatsen in een kleinere tuin, maar biedt deze wel de ruimte om grotere objecten op te slaan.


Biohort Woodstock

Hout dat in goede conditie moet blijven slaat u bij voorkeur niet op in een volledig afgesloten ruimte. Speciaal voor de opslag van houten gereedschap en materialen is er de Biohort Woodstock waarin het hout droog, maar goed geventileerd, kan worden opgeslagen.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.