• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Highline

De Biohort Highline is een uitstekende keuze wanneer u extra opbergruimte nodig hebt in uw tuin. De Highline in verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen: de H1 tot en met H5. De H3 komt zelfs met de optie om een luifel aan te bevestigen. De krachtige Highlines zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkergrijs, kwartgrijs en zilver.


18 producten

per pagina

18 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Highline Specificaties

Bij ons staat kwaliteit op nummer één. De Highlines zijn hierdoor ook gemaakt van materiaal dat twee keer zo dik als een gemiddeld tuinhuisje. Hierdoor gaat de Highline langer mee dan een normaal tuinhuisje. Alle Highlines zijn gemaakt van geheel roestvrije producten. Van de moeren tot de bouten tot de scharnieren. Bij uw bestelling heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een enkele deur of dubbele deuren. Deze kunnen ook aan de andere zijde van de berging worden geplaatst. Daarbij heeft u ook nog de optie om dingen zoals een Alu-bodemplaat, een regenpijp of een schappen set bij uw Highline te bestellen.


Levering

De Highlines worden geleverd met bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en een lakstift. Deze producten maken het u gemakkelijk zelf uw tuinhuis in elkaar te zetten. Geen tijd of gewoon geen zin? Schakel dan onze monteurs in. Samen met het officiële montage team van Biohort zorgen wij ervoor dat uw tuinhuis op professionele manier wordt gemonteerd.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.