Glazen ACD Prestige of de Intro-grow tuinkassen kopen?

Met een glazen ACD tuinkas kunt u het hele jaar planten en groenten kweken. De kweekkassen zijn in de uitvoering Prestige en Kaskraker en in verschillende afmetingen te bestellen.

 

De tuinkas ACD Intro Grow

De Intro Grow lijn is een kassen lijn met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding waar het gebruiksgemak centraal staat. Bij de ACD Intro - Grow zijn een aantal opties te verkrijgen zoals veiligheidsglas, automatische raam openers voor extra ventilatie en fundamenten voor makkelijke opbouw. Er zijn 3 verschillende Intro Grow kassen zijn te onderscheiden namelijk de ACD Intro Grow tuinkas Ivy - 5m², ACD Intro Grow Tuinkas Lily - 6,2m², ACD Intro Grow tuinkas Oliver - 9,9m².  

De ACD prestige tuinkassen

De tuinkassen lijn ACD Prestige wordt gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en service. Dit zijn kassen voor de kweker die wat verwacht van zijn tuinkas en zijn hobby maximaal wil beleven.

 

De constructie van de kas is uitgevoerd in een aluminium kokerconstructie die zo zwaar is uitgevoerd dat een grote belasting van de kas mogelijk is. Men kan hier dus makkelijk schappen of kweekbakken aan bevestigen. Ramen worden in gesloten aluminium glasroedes gemonteerd met behulp van rubbers wat een lucht en waterdichte montage gegarandeerd en bovendien zeer makkelijke montage mogelijk maakt.  De Prestige kas is standaard uitgevoerd met een zelfdragende aluminium fundering en het geheel is afgemonteerd met RVS bevestigingsmateriaal.

De ACD Prestige lijn beschikt verder over een buitengoot en een condens goot, waarbij de laatste schimmel en brandvlekken voorkomt door condens water. Het glas van de kas is uitgevoerd in 4 mm tuinbouwglas of optioneel veiligheidsglas. Het glas in het dak is gehamerd glas wat voor breking van de harde zomer zon zorgt om uw planten te beschermen.  

Uw prestige tuinkas wordt gratis bij u afgeleverd en u krijgt 12 jaar garantie!


Meer informatie

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2