• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Glazen ACD Prestige of de Intro-grow tuinkassen kopen?

Met een glazen ACD tuinkas kunt u het hele jaar planten en groenten kweken. De kweekkassen zijn in de uitvoering Prestige en Kaskraker en in verschillende afmetingen te bestellen.


8 producten

per pagina

8 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De tuinkas ACD Intro Grow

De Intro Grow lijn is een kassen lijn met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding waar het gebruiksgemak centraal staat. Bij de ACD Intro - Grow zijn een aantal opties te verkrijgen zoals veiligheidsglas, automatische raam openers voor extra ventilatie en fundamenten voor makkelijke opbouw. Er zijn 3 verschillende Intro Grow kassen zijn te onderscheiden namelijk de ACD Intro Grow tuinkas Ivy - 5m²ACD Intro Grow Tuinkas Lily - 6,2m²ACD Intro Grow tuinkas Oliver - 9,9m².

De ACD prestige tuinkassen

De tuinkassen lijn ACD Prestige wordt gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en service. Dit zijn kassen voor de kweker die wat verwacht van zijn tuinkas en zijn hobby maximaal wil beleven.


De constructie van de kas is uitgevoerd in een aluminium kokerconstructie die zo zwaar is uitgevoerd dat een grote belasting van de kas mogelijk is. Men kan hier dus makkelijk schappen of kweekbakken aan bevestigen. Ramen worden in gesloten aluminium glasroedes gemonteerd met behulp van rubbers wat een lucht en waterdichte montage gegarandeerd en bovendien zeer makkelijke montage mogelijk maakt.  De Prestige kas is standaard uitgevoerd met een zelfdragende aluminium fundering en het geheel is afgemonteerd met RVS bevestigingsmateriaal.

De ACD Prestige lijn beschikt verder over een buitengoot en een condens goot, waarbij de laatste schimmel en brandvlekken voorkomt door condens water. Het glas van de kas is uitgevoerd in 4 mm tuinbouwglas of optioneel veiligheidsglas. Het glas in het dak is gehamerd glas wat voor breking van de harde zomer zon zorgt om uw planten te beschermen.  

Uw prestige tuinkas wordt gratis bij u afgeleverd en u krijgt 12 jaar garantie!


ACD Prestige kas met rechte wand

De Acd Prestige kassen met rechte wand kunt u in principe op maat bestellen. Er zijn echter ook een aantal afmetingen die zeer veel verkocht worden en deze kassen worden een stuk scherper aangeboden.  Dit zijn de volgende kassen de ACD Prestige Piccolo 195 x 224, de  ACD Prestige R204L-B 232x298ACD tuinkas Prestige R305H-B 306x371 en de ACD Prestige R307H-B 306x519.

ACD Prestige kassen met schuine wand

Acd levert ook prestige kassen met een schuine wand, hier is ACD uniek mee en dit type kas heeft twee grote voordelen. Allereerst is deze kas bestand tegen een grote windbelasting. Op de schuine wanden heeft de wind een stuk minder grip. Het tweede voordeel is, dat de schuinewand in het voor en najaar de laaghangende zon minder weerkaatst als een rechte wand kas doet. Hierdoor warmt de kas sneller op en kunt u eerder en langer in het jaar kweken.

De volgende kassen worden als hardlopers zeer scherp aangeboden, de ACD Prestige S104H-B 306x298,  de ACD Prestige S106H-B 306x445 cm en de ACD Tuinkas Prestige S208H-B 380x593 cm.

 

ACD Prestige Retro kassen.

Acd leverd sinds enige tijd ook een Retro tuinkas in zijn product gamma. Retro houdt in, een kas met een klassieke uitstraling met onder andere standaard een Zwarte coating (Ral 9005), veiligheidsglas, fundament en 12 jaar garantie. Om hem nog een extra klassieke uitstraling te geven, kunt u hem uitrusten met een speciale Retro nok versiering. De Retro is dus een moderne kas, met een klassieke uitstraling en wordt natuurlijk als kweekkas gebruikt, maar ook als tuinkamer of een combinatie. De Retrokassen zijn leverbaar in de uitvoering R205H-Retro 232x371cm, de R306H-Retro 306x445cm en de R405H-Retro 380x371cm. 


ACD Tuinkamer / Orangerie

De jongste telg binnen de ACD Pestige familie is de ACD tuinkamer of ook wel Orangerie. Dit is een kas die inspeelt op de vraag van onze klanten om het gehele jaar te kunnen recreëren in de tuin. Veel kassen werden al gebuikt als tuinkamer, maar waren hier niet voor bedoeld. De ACD tuinkamers zijn hier wel voor bedoeld, hoewel u er ook in kunt kweken. Zij bestaan uit twee kassen waar de een haaks staat op het midden van de andere kas.Hierdoor ontstaat er een zeer ruime tuinkamer. Ze worden uitgevoerd in het klassieke Retro Zwart en zijn uit te breiden met opties als: houten vloeren, extra deuren, schappen enz.

De ACD tuinkamer is leverbaar in de volgende uitvoeringen: de ACD Tuinkamer Aurelie 371x303cm, de Helene 445x377cm, de Babette 519x377cm en de tuinkamer ACD Sophie 519x377xcm.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Varsseveld op ons showterrein. De koffie staat klaar en we helpen graag!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.