• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkas of hobbykas kopen

Kweken, zaaien, planten en vermenigvuldigen... zonder afhankelijk te zijn van ons grillige klimaat!
Een tuinkas is een waardevolle investering om planten te kweken en te vermenigvuldigen. Daarna kunt u alles uitplanten in uw tuin.


Producten 1-28 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De tijd en inspanning dat u bezig bent met het kweken in uw tuinkas brengt u tot rust en een groot gevoel van bevrediging.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Varsseveld op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


Dankzij het gebruik van een kas kunt u het klimaat beheersen.
Er wordt een optimale plantengroei bereikt als er een balans gevonden wordt tussen de volgende factoren: licht, lucht, warmte en vochtigheid.
Wanneer het u lukt om deze factoren goed op elkaar af te stemmen, zal u gegarandeerd erin slagen om mooie bloemen en grote groenten te kweken bij het kopen van een tuinkas van MHOLF

Geleidelijk aan groeit de persoonlijke 'kas'-ervaring:

Uitzonderlijke zaden, zeldzame of moeilijke planten, stekken om met vrienden, buren en familie te delen, schitterende bloeisels sinaasappelen met kerst, aardbeien in maart. Met uw kweekkast is zekerheid gegarandeerd!

Mholf heeft een ruim assortiment aan kweekbakkenmini kassentuinkassen en tunnelkassen van de leveranciers ACD en Vitavia.

Een kweekkast kunt u perfect gebruiken voor het beschermen van uw planten tegen alle weersomstandigheden. Wat wel belangrijk is voor uw planten dat er voldoende licht wordt doorgelaten.
Een beschutte plaats gericht naar de zuidzijde is de beste plaats voor uw kweekbak, altijd de hoge zijde naar de noordzijde gericht.

Voor de hobby tuinier die als een professional in een tuinkas wil kweken hebben wij de hobbykassen. Om de juiste maatvoering van uw hobbykas te bepalen is afhankelijk van verschillende factoren.
De ervaring leert dat in het verloop van het kweekseizoen steeds meer ruimte nodig voor het etaleren.
Daarom is ons advies: koop een hobbykas / tuinkas altijd een maatje groter. 
Omdat er in uw hobbykas van alles door elkaar wordt gekweekt, zult u een evenwicht moeten vinden zodat de meeste planten zich bij goed voelen.

Glas of een Polycarbonaat Kas?

De keuze voor een glazen of een Polycarbonaat kas is afhankelijk van wat u wilt kweken. Wilt u tropische planten kweken dan bent u het best uit met een Polycarbonaat kas. Dit type kas houdt langer warmte vast dan een glazen kas dit doet waardoor er een tropisch klimaat ontstaat met nachten waar de temperatuur niet veel daalt.

De glazenkassen hebben een klimaat  zoals in de west Europese zomer het meest voorkomt met een redelijk groot verschil tussen de dag en nacht temperatuur. Deze kassen zijn uitermate geschikt voor platen als Sla en tomaten. 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.