• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Janssens kassen

Janssens is een in België gevestigde fabrikant van een de mooiste kassen die in Nederland geleverd worden. Het merk staat bekent om zijn mooie en degelijke kas profielen wat een mooie en degelijke kas oplevert. Janssens beschikt over een standaard kassen line zoals de Janssens Junior, Senior en de helios Line.


26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Deze kassen zijn leverbaar inde Victorian uitvoering en de blanke standaard uitvoering. De Victorian kassen hebben een nokversiering en zijn leverbaar in de kleur Groen of Zwart. Deze Janssens tuinkassen voldoen aan de zeer hoog aangeschreven Duitse Tuf Norm. Deze norm wordt alleen verstrekt aan producten die voldoen de hoge Tuf eisen op het gebied van de kwaliteit van de constructie.

Het Janssens kassen programma bestaat uit de Junior hobby en Victorian kassen de Junior Orangerie de Senior hobby en Victorian en de Helios Urban en de Helios Master serie en de Helios Orangerie.


Kassen op maat?

Janssens levert ook kassen die heb ook op klant specificatie gemaakt worden. Men kan kiezen uit bijvoorbeeld een Helios Master die dan in uw dieptemaat, glas breedte en uitvoering kan worden aaangepast. Hierbij kan men voor enkele duren of dubbele openslaande of schuifdeuren kiezen, Veiligheidsglas of Polycarbonaat. Deze kassen kunnen op kleur naar kleur na keuze worden uitgevoerd.

Janssens beschikt ook over een zeer grote kassen zoals de Gigant en de dubbelkapper. Zeer geschikt voor scholen en andere organisaties die op een met semi professionele toepassingen. 

De dubbelkas van Janssens is een kas diegekoppeld kan worden waardoor er een grote kweek ruimte ontstaat. De Gigant is een kas die maximaal 600 x 1800 cm kan worden uitgebreid.


Tuinkamers en Orangerie

Janssens levert ook constructies geschikt om er in te recreëren. Dit is bijvoorbeeld een Orangerie deze kunnen standaard maar ook op maat gemaakt worden, zelfs zeer groot met zij beuken en ramen en deuren na keuze.

Heeft u vragen over het mooie merk bezoek onze showroom in Varsseveld of bel 0315-324435 of mail ons wij helpen u graag verder!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.