ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm

Meer afbeeldingen

ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm
€ 4.749,00

ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm


GRATIS THUIS LEVERING

ACD tuinkamer Helene met afmeting 445x377cm biedt u de mogelijkheid om alle seizoenen te genieten van de prachtige natuur die deze wereld ons te bieden heeft. Tuinkamer Helene bestaat uit twee tuinkassen, die haaks op elkaar gesitueerd zijn. Dit betekent dat u een enorme ruimte creëert, waarin u niet alleen heerlijk kunt zitten, maar ook al uw planten kunt kweken in de beste omstandigheden.

Tuinkamer Helene is uitgevoerd met een poedercoat laag in de kleur zwart en kan optioneel worden uitgevoerd met hardhouten binnenvloer om deze compleet te maken.

Naast Tuinkamer Helene zijn er nog drie andere tuinkamers meer leverbaar. De ACD Tuinkamer Aurelie 371x303cm is hier een voorbeeld van. Tuinkamer Aurelie staat opgesteld in onze showroom in Varsseveld. Ook de Babette 519x377cm en de tuinkamer ACD Sophie 519x377xcm zijn bij Mholf.nl zeer voordelig leverbaar.

Heeft u vragen of wilt u een vergelijkbare tuinkamer een keer zien kom dan langs in onze nieuwe showroom in Varsseveld waar de tuinkamer Aurelie opgesteld staat. De koffie staat klaar en we helpen graag!

Kies uw opties voor ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Kies voor optimale ventilatie van uw tuinkas met een hordeur! De hordeur schuift over de rails van de echte deur, en is daarmee gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

De nokversiering van ACD heeft niet alleen een decoratieve functie, het zorgt er ook voor dat er geen vogels of ander ongedierte op de tuinkas blijft.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 4.749,00
Beschrijving

ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm

 • Breedte: 445cm
 • Diepte: 377cm
 • Goothoogte: 179cm
 • Nokhoogte: 259cm
 • Totale oppervlakte kweekruimte: 15,79 m² 
 • Kleur: Standaard zwart gecoat frame RAL 9005
 • 1 enkele schuifdeur
 • 2x dakraam
 • 4mm veiligheidsglas geheel helder
 • Zwart gepoedercoat fundament
 • Zelfdragende aluminium structuur met ankers
 • Gratis thuis levering
Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD Tuinkamer Helene Zwart - 445x377cm
Artikelnummer 2110Helene
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden