Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mm
€ 6.770,00

Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mmn


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Grand Seven van Lugarde staat garant voor ruimte, kwaliteit en rust. De blokhut beschikt over een doorsnede van 730cm, en is vervaardigd uit 44mm dik Noord-Europees vurenhout. Dit betekent dat de Grand Seven zeer robuust is, en bovendien ook erg duurzaam zal zijn. Het tuinhuis is standaard uitgevoerd met een dubbele deur, en twee vleugelramen, die overigens over dubbele beglazing beschikken. Het piramidedak wordt standaard meegeleverd, u kunt de kleur dakshingles zelf kiezen. 

Wilt u liever andere ramen en deuren? Prefereert u een andere afmeting? Geen probleem! Deze blokhut is geheel naar uw wens aan te passen. Informeer hiervoor gerust bij onze ervaren specialisten. Neem contact met ons op via 0315-324435 of stuur een e-mail.

Let op: Op de foto is de Grand Seven afgebeeld met drie dubbele deuren. De standaard Grand Seven beschikt over één dubbele deur, en twee vleugelramen. 

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 6.770,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mmn

Ruime achtkantige tuinhuizen met  Ø730cm Prima Grand Seven. Uw gasten zullen een goed verblijf hebben in dit mooie gasten verblijf. Of wilt u een extra werkkamer? Ideaal voor werken aan huis. De houtdikte is 44mm. De Prima-Serie heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Achtkant tuinhuis Prima Grand Seven Ø730cm
  • Wandhoogte: 245cm 
  • Nokhoogte: 505cm 
  • Wanddikte: 44mm 
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 2 vleugelramen PE23, naar buitendraaiend
  • 1 dubbele deur PE24 

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U kunt ook kiezen voor andere ramen en deuren, onze ervaren verkopers kunnen u advies geven.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 10 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Grand Seven - Ø730cm - 44mm
Artikelnummer 2025PG18
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 700 tot 749
Maatwerk Nee
Daktype Piramidedak
Diepte in cm (zijkant) van 700 tot 749
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden