• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Goedkope tuinhuisjes en blokhutten

Goedkope tuinhuisjes en blokhutten zijn in vele soorten en maten te kopen bij Mholf.nl. Mholf.nl beschikt over een grote verscheidenheid aan tuinhuisjes van de meest gerenommeerde tuinhuis- en blokhut fabrikanten op de Nederlandse markt. Denk hierbij aan de merken Outdoor Life, Universo, Tuindeco, Woodvision en Hillhout tuinhuisjes en blokhutten. 

De constructie van deze goedkope tuinhuisjes zijn te verdelen in de klassieke blokhutverbinding; kijk hierbij naar de oortjes op de hoeken van de huisjes. Een andere constructie is het simpelere paneelbouw tuinhuisje. De goedkope paneelbouw tuinhuisjes hebben een strakke hoekverbinding en hebben voor gemonteerde wanden die beschikken over een frame waar de beplanking op is gemonteerd. De houtdiktes variëren bij de paneelbouw huisjes vanaf 16 mm tot een dikte 19mm en bij de blokhutten begint het bij een houtdikte van 19 tot 28 mm. 

De dakconstructie van deze scherp geprijsde tuinhuisjes is onder te verdelen in tuinuisjes met een plat dak, tuinhuisjes met zadeldak, tuinhuisjes met een lessenaarsdak en tuinhuisjes met puntdak. Allle goedkope tuinhuisjes kunnen worden bedekt met dakleer, dakshingles, onduvilla dakbedekking en in sommige gevallen het duurzame EPDM-folie. Hoewel het om zeer scherp geprijsde goedkope tuinhuisjes gaat zijn de meeste types aan te kleden tot een zeer hoge standaard. Denk hierbij aan de opties zoals een houten vloer, hardhouten funderingsbalken, het impregneren van de goedkope tuinhuisjes, of het gebruiken van een dakgootset. 

Het bouwen van een tuinhuis wordt vaak gezien als een leuke uitdaging. Samen met familie of vrienden wordt het monteren van een tuinhuisje met onze aanwijzingen tot een goed einde gebracht. Het monteren van goedkope tuinhuisjes is in principe goed te doen, bovendien wordt bij ieder tuinhuis een overzichtelijke handleiding geleverd die u prima in staat stelt om een tuinhuis te monteren.

Heeft u zelf geen tijd om uw tuinhuis te monteren of u ziet montage zelf niet zitten? Mholf.nl beschikt over ervaren monteurs, die uw tuinhuis professioneel en netjes komen monteren. Een belangrijke eis vóór montage is een fundering die waterpas is. Bij voorkeur dient de fundering circa twee centimeter boven het maaiveld uit te komen om problemen met water te voorkomen. Als de fundering voldoende is, dan kan uw tuinhuis opgebouwd worden en zal de monteur een afspraak met u maken om uw tuinhuisje met eventuele opties vakkundig te monteren.

Hout is een natuurproduct dat beschermd dient te worden tegen bijvoorbeeld weersinvloeden zoals regen. Ook de schadelijke invloed van de zon beïnvloedt de kwaliteit van uw hout. Uw goedkope tuinhuisje beschermt u door het bijvoorbeeld te laten impregneren, dit is vaak optioneel bij een tuinhuis te verzorgen. Een andere methode is het schilderen van uw tuinhuis; met als grote voordeel dat het hout wordt afgesloten van water en ook van schadelijke werking van zonlicht die voor vroegtijdige veroudering van het hout zorgt. 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.