Tuinhuis Lugarde Prima Jake - 300x600cm in 44mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Jake - 300x600cm in 44mm

Normale prijs: € 3.890,00

Speciale Prijs € 3.695,00

Lugarde Tuinhuis Prima Jake - 300x600cm in 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Prima Jake van Lugarde bezorgt u duurzaamheid en kwaliteit. De blokhut met afmeting 300x600cm is vervaardigd uit 44mm dik Noord-Europees vurenhout. Het tuinhuis bestaat uit een bergingsgedeelte van 180x240cm, en een overkapping aan de linkerzijde van 300x360cm, waar u op warme zomerdagen heerlijk kunt vertoeven. Standaard heeft de Jake slechts drie palen aan de voorzijde, van 12x12cm. Het platte dak beschikt over EPDM dakbedekking, en is afgewerkt met een charmante aluminium daktrim.

Deze serie van lugarde beschikt over het 3=1 verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven. Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat.

Wilt u de Prima Jake op maat geleverd hebben? Geen probleem! Onze maatwerkspecialisten informeren u met plezier over de mogelijkheden. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Jake - 300x600cm in 44mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Jake - 300x600cm in 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij!

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.890,00

Speciale Prijs € 3.695,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Jake - 300x600cm in 44mm

Lugarde blokhut Prima Jake met plat dak 300x660cm in 44mm. Standaarduitvoering met 1 enkele dichte deur DD01H. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

  • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
  • chroom of messing beslag naar keuze
  • vloer als optie

Afmetingen Tuinhuis Prima Jake:

  • Berging. 240x180cm
  • Overkapping 360x300cm
  • Wandhoogte tot boei: 217cm
  • Nokhoogte; 245cm
  • Wanddikte: 44mm
  • 1 enkele dichte deur DD01H

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Jake - 300x600cm in 44mm
Artikelnummer 2025PJ14
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Daktype Plat Dak
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden