Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm
€ 2.840,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING


Hoekblokhut Prima Fifth Avenue Classic van Lugarde beschikt over een wanddikte van 28mm. De blokhut is met haar afmetingen van 240x300cm zeer ruim uitgevoerd, waardoor al uw tuingereedschappen zeer professioneel kunt opbergen. Bovendien wordt dankzij de 'hoekblokhut-structuur' de ruimte in uw blokhut zeer effectief benut, waardoor al uw spullen een plekje hebben in dit tuinhuis. De ramen en deuren zijn voorzien van sierlijke kruisroedes, en het eenvoudig te monteren piramidedak maakt de blokhut helemaal af!

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 2.840,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm

Hoek blokhut tuinhuis, Prima Fifth Avenue serie. Een mooi tuinhuis dat voor vele doeleinden te gebruiken is. De vijfhoekige vorm neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Het dak van de hoek blokhutten tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak.

  • Wandhoogte: 200cm 
  • Nokhoogte: 270/300cm 
  • Wanddikte: 28mm
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 2 vleugelramen PE21
  • 1 dubbele deur PE22

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 
U kunt de Prima Fifth Avenue ook in spiegelbeeld opbouwen, dit moet wel doorgegeven worden bij de bestelling. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht!

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 4 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 240x300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PFA19
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 200 tot 249
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden