Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5- 360x540cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5- 360x540cm - 44mm

Normale prijs: € 6.665,00

Speciale Prijs € 6.369,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5 - 360x540cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic is zeer veelzijdig inzetbaar. Dankzij haar extra afgesloten berging aan de rechterzijde heeft u nog meer ruimte om al uw spullen veilig op te bergen. Het 44mm dikke vurenhout zorgt voor uitstekende isolatie, en omdat alle deuren en ramen voorzien zijn van dubbele beglazing bent u nog beter beschermd tegen invloeden van buiten. De blokhut heeft, zoals haar naam wellicht doet vermoeden, een ietwat klassieke uitstraling. De sierlijke kruisroedes in de ramen en deuren zorgen voor een zeer fijna afwerking.

Wilt u de Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic uitvoeren met andere ramen en deuren? Geeft u de voorkeur aan andere ramen en deuren? Geen probleem, u kunt deze blokhut aanpassen zoals u dit wenst. Neem voor meer informatie contact op met onze maatwerkafdeling, en laat u informeren over de mogelijkheden. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5- 360x540cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5- 360x540cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 6.665,00

Speciale Prijs € 6.369,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5 - 360x540cm - 44mm

Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic, Lugarde, hoekblokhut tuinhuis. De DUO modellen worden standaard met een tussenwand uitgevoerd. De hoogte van de tussenwand is gelijk aan de wandhoogte. Deze tussenwand maakt dat het tuinhuis een aparte bergruimte heeft. 

  • Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic 360x540cm
  • Wandhoogte: 215cm 
  • Nokhoogte: 310cm
  • Wanddikte: 44mm 
  • Binnenmaten zijn 30cm minder
  • 2 vleugelramen PE27T, naar buitendraaiend met dubbel glas.
  • 1 dubbele deur PE28T met dubbel glas.
  • 1 dichte deur DD01H en incl. tussenwand.

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw of u kunt kiezen voor een plat dak.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Opties: Het berging-gedeelte van de DUO is ook leverbaar met een zoldertje, zodat u nog meer bergruimte heeft. Het berging gedeelte is tevens leverbaar in een open uitvoering, een soort carport voor bv. openhaardhout of motor.
De Prima Fifth Avenue DUO modellen kunnen ook in spiegelbeeld opgebouwd worden

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 8 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Duo Maxi XL Classic P5D5- 360x540cm - 44mm
Artikelnummer 2025PFA28
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-PFA28?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 500 tot 549
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden