Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm

Normale prijs: € 4.595,00

Speciale Prijs € 4.195,00

Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm


Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady Ø350cm met houtdikte 44mm is een absoluute aanwinst in iedere tuin. De blokhut is dankzij haar dikke hout, en dubbele beglazing in alle ramen en deuren uitstekend geïsoleerd. Bovendien is de lichtinval uitstekend verzorgd. De blokhut beschikt over een sierlijke decoratielijst onder het dak, en samen met de prachtige kruisroedes wordt uw blokhut een plaatje in de tuin.

Afmeting tuinhuis: Ø350cm
Wandhoogte: 213cm
Nokhoogte: 360cm
Dakoverstek: 25cm
Deur: PE28H
Ramen: 3x PE27


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:

Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld? Verzend hem en wij maken een scherpe offerte voor u, eventueel met montage!

Bekijk tekening van Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 4.595,00

Speciale Prijs € 4.195,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm

Ruime achtkantige tuinhuizen met  Ø350cm zijn voor vele doeleinden geschikt; als atelier, een leuke zitplaats, berging tuinmeubelen en tuingereedschappen. Deze achtkant staat sfeervol in uw tuin. De serie heeft een houtdikte van 44mm. De Prima-Serie heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas. De decoratielijst onder het dak wordt standaard geleverd.

  • Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm
  • Wandhoogte: 213cm
  • Nokhoogte: 360cm
  • Wanddikte: 44mm
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 3 vleugelramen PE27, naar buitendraaiend
  • 1 dubbele deur PE28 incl. de decoratielijst onder het dak.

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.
Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. Ramen en deuren zijn ook met dubbelglas leverbaar (met voorzetkruisroedes aan binnen- en buitenkant). 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Tuinhuis Prima Grand Lady P895 - Ø350cm - 44mm
Artikelnummer 2025PGL02
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-PGL02?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Ja
Daktype Meerhoekig
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden